Log ind Opret bruger

Bruger login

Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger, klikker du på Opret Bruger. Her indtaster du:
 • Brugernavn: Det navn, du gerne vil have i systemet
 • E-mailadresse: Denne er nødvendig, for at du kan oprettes
 • Kodeord: Den adgangskode, du ønsker at bruge ved login
 • Rolle: Hvis du selv er diviner og vil bidrage med din viden og evner, vælger du Diviner, ellers Bruger
 • Hvordan fandt du hjemmesiden? Dette felt er det frivilligt at udfylde
 • Skriv et tal mellem 20 og 26: Dette skal gøre det sværere for internet-robotter at tilmelde sig.
 • Tillad systemet at sende mig emails: Du får notifikationer her på Diviners Club, når der er nye indlæg i en diskusssion, du har startet, eller som du vælger at følge. Afkrydser du dette felt, får du også notifikationer på email.

Genetablering af password

Det kan være nødvendigt at genetablere dit password, hvis du:
 • Har glemt det
 • Hvis du har været registreret på det gamle Diviners Club og endnu ikke har logget ind på det nye system
Når du genetablerer dit password, vil du få tilsendt en email med brugernavn og kodeord på den email-adresse, du i sin tid har brugt til at tilmelde dig Diviners Club

Du genetablerer dit password på følgende link:
http://divinersclub.com/login.php?passwordreset

Hvis du har skiftet mailadresse, kan du kontakte admin og få det rettet:

Hvordan retter jeg min personlige profil?

Når du er logget ind, er der i toppen af siden en personlig menu. Her kan du klikke på Kontrolpanel for at redigere din personlige profil.
 • Profil: Her kan du indsætte fødselsdag, køn, en farve, titel, bopæl og en eventuel hjemmeside og/eller facebookprofil
 • Profiltekst: Her har du mulighed for at skrive lidt om dig selv. Der er tekstformatering, og du kan indsætte links, billeder og video.
 • Avatar: er et personligt billede, du selv kan uploade.
 • Signatur. giver dig mulighed for at tilpasse en forumsignatur, der vil stå under forumindlæg, hver gang du skriver.
 • Konto: her kan du ændre brugernavn, email og login-password (skal udfyldes)

Forum og blogindlæg

Hvis du vil skrive noget på Diviners Club, kan du skrive et blog- eller et forumindlæg. Forskellen er, at forumindlæg kan der svares på, så det kan blive en diskussion (en tråd), et blogindlæg har ikke mulighed for svar
Forum er opdelt i Kategorier :
 • Divinationsspørgsmål (typisk personlige spørgsmål, som en eller flere divinere svarer på)
 • Hvad er divination (faglig kategori, hvor diviners diskuterer indbyrdes)
Hver kategori er opdelt i emner (tråde), som oprettes af en bruger for et bestemt spørgsmål eller oplæg til diskussion.
Hvert emne/tråd indeholder så en eller flere posts/svar

Notifikationer

Når man starter en ny tråd vil man herefter modtage notifikationer, når der kommer nye svar. Notifikationer kan ses under Menupunktet Notifikationer, og hvis man har valgt at modtage emails fra systemet, vil man også få disse notifikationer som email. Ønsker man ikke længere notifikationer, kan man klikke boksen AFMELD nederst i tråden. Hvis man ønsker notifikation i en tråd, man ikke selv har startet, klikker man boksen FØLG

Billeder og videoer

Når du skriver et indlæg eller en blog, kan du benytte den lille menu over tekstfeltet til at lave formatering og indsætte billeder og videoer. Videoer skal i forvejen ligge på youtube - når de gør det, er det så simpelt, som at trykke på youtube-ikonet og indsætte linket til din video.
Billeder, der indsættes i din blog eller et forumindlæg skal også hentes fra en ekstern kilde. Du kan f.eks. benytte en gratis service til billedupload, som imgur eller tinypic. Igen skal du blot indsætte linket til dit billede for at få det vist i din blog eller dit forumindlæg.

Hvad er en 'top-diviner'?

Top-fem listen over Diviners i menuen til højre viser de Diviners, der har fået den højeste bruger-rating. Du kan selv gå ind på profilerne for forskellige divinere og give dem en Rating - såfremt du selv er bruger og er logget ind. Det anbefales naturligvis kraftigt, at du kun rater Diviners, som du har været i kontakt med eller kender i forvejen.

Jeg vil gerne have en reading - hvad gør jeg?

Under Divinationsspørgsmål på vores forum, kan du skrive et åbent spørgsmål til alle sidens Divinere. Hvis du er oprettet som bruger, har du dog også mulighed for at skrive til en bestemt Diviner privat - du skal blot gå ind på vedkommendes personlige profil og klikke på 'Send privat besked'. Vær opmærksom på, at hvis du ønsker en decideret konsultation med en Diviner, vil det sandsynligvis ikke længere være gratis.

Jeg er registreret som bruger, men vil gerne være diviner (eller omvendt)

Hvis du er kommet til at registrere dig som en forkert type bruger, skal du kontakte en af sidens administratorer. Du kan se, hvem der er administrator på siden i menuen i højre side af skærmen. Klik på billedet af vedkommende, så du får hans/hendes profil, og derefter på send privat besked Når du har kontaktet en administrator, ændrer vi din bruger-rang (rolle) for dig.