Log ind Opret bruger
Lillian Jensen
Astrolog

Rang: Diviner
Tilmeldt: 09.10.2009
Forumindlæg: 0

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 37 in /var/www/divinersclub.com/public_html/functions/urlparser.php on line 7
Mødet mellem astrolog og klient er der, hvor astrologien rigtig kommer til live. Den intellektuelle proces, som startede med opstillingen af horoskopet, korrektionen og alle prognoseprocedurerne, bliver forvandlet til en dialog, som ikke kun foregår på det verbale plan, men som rummer rigtig mange ubevidste lag også. Den astrologiske konsultation adskiller sig fra den psykologiske ved også at påvirke dybere magiske, numinøse lag.
Den astrologiske konsultation kan, når den fungerer bedst, virkelig flytte perspektivet, give selvindsigt og værktøjer til at løse konflikter. Ikke mindst tidsperspektivet er vigtigt, astrologien kan give en tidsplan for ting: der er en tid til at så, en tid til at høste.....
En anden side af astrologien især i forbindelse med konsultationer, er dens altaccepterende attitude (igen når den er bedst, vi kender jo også dens putten folk i for snævre båse). Andre systemer har idealmennesker eller idealtilstande, i astrologien er alt rigtigt, man bliver accepteret som den, man er og bliver mødt og forstået der, hvor man er. Der er ingen "forkerte" horoskoper.
Lillian Jensen
Astrolog

Rang: Diviner
Tilmeldt: 09.10.2009
Forumindlæg: 0

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 37 in /var/www/divinersclub.com/public_html/functions/urlparser.php on line 7

Astrologi forudsætter, at der er en sammenhæng mellem universet og det daglige liv på jorden. Som foroven så forneden. at der vitterlig er en sammenhæng mellem planeternes vandring oppe på himmelhvælvet og vores små gøremål. Og det er astrologens opfattelse, at man kan beskrive, tyde, hvad der forgår.
 
"Divination er først og fremmest en rituel praksis, der skal producere konkrete råd. Det er et møde mellem mennesker og et fokuspunkt for analyse (f.eks. den astrologiske konsultation), som muliggør, at folk kan skifte perspektiv og rekonstruere deres liv.Kirstine Munk: Signs of the times"
 
Astrologen forsker i de meningsfyldte sammentræf mellem det enkelte menneskes oplevelse og planeternes positioner, ofte begynder denne livslange oplevelsesrejse for astrologen med en helt personlig oplevelse, en initierende oplevelse, som løfter sløret for indsigt.
 
"Astrologi er et kompliceret, teknisk divinationssystem, som er præget af både myte og matematik. Den succesfulde astrolog er generelt intelligent, indfølende, har gode kommunikationsevner og en kreativ tankegang, som giver mulighed for at transformere symbolerne til praktiske løsningsmodeller, Kirstine Munk: Signs of the times".
 
Tidens kvalitet er essensen af al astrologisk tankegang, hvad enten det er fødselshoroskopet eller et øjeblikshoroskop, der arbejdes med. Hver ting har sin tid, hvert tidspunkt sin egen dynamik. Og astrologi er læren om at forstå betydningen af disse "tider", at afkode deres mening og omsætte det i et forståeligt sprog for klienten.
 
Horoskopet er et kort, en skitse over livets muligheder, en rejsebeskrivelse, og det er astrologens opgave at tolke dette kort, at påpege vanskelige steder, at vise veje og udveje.
 
Som Liz Greene beskriver det i et interview Kirstine Munk havde med hende: "Jeg tror, universet er levende. At alt er forbundet. Meningen med tiden er noget, der gennemstrømmer alle lag af virkeligheden. Noget der fødes på et givent tidspunkt, reflekterer dette tidspunkts kvaliteter".
 
Mange astrologer oplever ikke verden som et "Newtonsk" mekanisk univers, hvor planeterne i fysisk forstand påvirker os, men ser snarere, at alt hænger sammen, og alt påvirker alt, at solsystemet er én organisme, at alt er forbundet og derfor påvirker hinanden. At synkronicitet er et af de stærke bærende elemeter, men hvordan det egentlig virker, ved man ikke, men at det virker, er ingen astrolog i tvivl om. Hvert øjeblik har en magisk kvalitet, som virker på mange lag, fysisk, psykisk, spirituelt osv. og derfor er tydningsprocessen kompliceret, men også spændende, overraskende og somme tider fornøjelig. Da planeterne hele tiden danner nye mønstre, er det at lære astrologi også en livslang proces.
Lillian Jensen
Astrolog

Rang: Diviner
Tilmeldt: 09.10.2009
Forumindlæg: 0

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 37 in /var/www/divinersclub.com/public_html/functions/urlparser.php on line 7
Astrologi rummer så meget, så mange muligheder og har så mange lag. Man bliver aldrig færdig med at lære nyt om den. Mine oplevelser med den er, at den giver selvindsigt, meget dybere selvindsigt end mange andre teknikker. Den forbinder vidt forskellige emner til en helhed. Er både konkret fysisk, pskykologisk med erkendelse af mønstre, fx. familiemønstre, arbejdsmønstre, parforholds ditto osv. Den er også klart logisk. Og så er den spirituel, med en overordnet filosofisk forståelsesmodel.

Den kan bruges til hverdagens små udfordringer, hvor er min nøgle, hvornår kommer xxx osv. Den kan bruges til uddybende kendskab til egne psykologiske mekanismer, hvorfor løber jeg altid ind i .... hvor stammer min angst fra, hvad går min vrede ud på o.l. Og den kan vise vejen frem, give tidspunkter og forklare energier der netop nu eller i fremtiden er aktuelle. Der er en tid til at så og en tid til at høste, og astrologien kan fortælle noget om kvaliteten af enhver given tid.