Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 37 in /var/www/divinersclub.com/public_html/functions/urlparser.php on line 7

Astrologi forudsætter, at der er en sammenhæng mellem universet og det daglige liv på jorden. Som foroven så forneden. at der vitterlig er en sammenhæng mellem planeternes vandring oppe på himmelhvælvet og vores små gøremål. Og det er astrologens opfattelse, at man kan beskrive, tyde, hvad der forgår.
 
"Divination er først og fremmest en rituel praksis, der skal producere konkrete råd. Det er et møde mellem mennesker og et fokuspunkt for analyse (f.eks. den astrologiske konsultation), som muliggør, at folk kan skifte perspektiv og rekonstruere deres liv.Kirstine Munk: Signs of the times"
 
Astrologen forsker i de meningsfyldte sammentræf mellem det enkelte menneskes oplevelse og planeternes positioner, ofte begynder denne livslange oplevelsesrejse for astrologen med en helt personlig oplevelse, en initierende oplevelse, som løfter sløret for indsigt.
 
"Astrologi er et kompliceret, teknisk divinationssystem, som er præget af både myte og matematik. Den succesfulde astrolog er generelt intelligent, indfølende, har gode kommunikationsevner og en kreativ tankegang, som giver mulighed for at transformere symbolerne til praktiske løsningsmodeller, Kirstine Munk: Signs of the times".
 
Tidens kvalitet er essensen af al astrologisk tankegang, hvad enten det er fødselshoroskopet eller et øjeblikshoroskop, der arbejdes med. Hver ting har sin tid, hvert tidspunkt sin egen dynamik. Og astrologi er læren om at forstå betydningen af disse "tider", at afkode deres mening og omsætte det i et forståeligt sprog for klienten.
 
Horoskopet er et kort, en skitse over livets muligheder, en rejsebeskrivelse, og det er astrologens opgave at tolke dette kort, at påpege vanskelige steder, at vise veje og udveje.
 
Som Liz Greene beskriver det i et interview Kirstine Munk havde med hende: "Jeg tror, universet er levende. At alt er forbundet. Meningen med tiden er noget, der gennemstrømmer alle lag af virkeligheden. Noget der fødes på et givent tidspunkt, reflekterer dette tidspunkts kvaliteter".
 
Mange astrologer oplever ikke verden som et "Newtonsk" mekanisk univers, hvor planeterne i fysisk forstand påvirker os, men ser snarere, at alt hænger sammen, og alt påvirker alt, at solsystemet er én organisme, at alt er forbundet og derfor påvirker hinanden. At synkronicitet er et af de stærke bærende elemeter, men hvordan det egentlig virker, ved man ikke, men at det virker, er ingen astrolog i tvivl om. Hvert øjeblik har en magisk kvalitet, som virker på mange lag, fysisk, psykisk, spirituelt osv. og derfor er tydningsprocessen kompliceret, men også spændende, overraskende og somme tider fornøjelig. Da planeterne hele tiden danner nye mønstre, er det at lære astrologi også en livslang proces.