Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 37 in /var/www/divinersclub.com/public_html/functions/urlparser.php on line 7
Astrologi rummer så meget, så mange muligheder og har så mange lag. Man bliver aldrig færdig med at lære nyt om den. Mine oplevelser med den er, at den giver selvindsigt, meget dybere selvindsigt end mange andre teknikker. Den forbinder vidt forskellige emner til en helhed. Er både konkret fysisk, pskykologisk med erkendelse af mønstre, fx. familiemønstre, arbejdsmønstre, parforholds ditto osv. Den er også klart logisk. Og så er den spirituel, med en overordnet filosofisk forståelsesmodel.

Den kan bruges til hverdagens små udfordringer, hvor er min nøgle, hvornår kommer xxx osv. Den kan bruges til uddybende kendskab til egne psykologiske mekanismer, hvorfor løber jeg altid ind i .... hvor stammer min angst fra, hvad går min vrede ud på o.l. Og den kan vise vejen frem, give tidspunkter og forklare energier der netop nu eller i fremtiden er aktuelle. Der er en tid til at så og en tid til at høste, og astrologien kan fortælle noget om kvaliteten af enhver given tid.